Sobre nosotros

Sanident Associats és una entitat fundada
a Sabadell l’any 2002 per un reduït grup d’odontòlegs i cirurgians, que s’associen per exercir la seva professió de manera conjunta.
Els socis, per tant, formen a la vegada l’equip mèdic i directiu de la societat, estant directament implicats en el desenvolupament de l’entitat i en la seva activitat diària.

Sanident Associats ofereix tractaments odontològics de rehabilitació i estètica integral. Pensant en la comoditat dels nostres pacients, Sanident agrupa en un sol centre àrees i instal·lacions específiques de cirurgia, odontologia i radiologia dental.

L’equip d’odontòlegs i cirurgians de Sanident Associats ofereix als seus pacients els tractaments odontològics més avançats fent servir les tecnologies més innovadores. El nostre objectiu diari es basa en donar una resposta satisfactòria als nostres pacients a través de la qualitat del nostre servei conjuntament amb una atenció especialitzada i personalitzada. La nostra filosofia es basa en la qualitat, la serietat i el compromís.
Leer más
Detalles legales

Servicios

Especialistas

Opiniones sobre los especialistas (1)

Valoración global

    A
    Sanident Associats

    Lo mejor::
    Profesionalidad y amabilidad en todo momento .

    Se ha producido un error, inténtalo de nuevo.

Contacto

Av. Matadepera 141, Sabadell 08207 Ver en Google Maps
Adeslas, Sanitas, Mapfre, DKV Seguros, Caser, Axa, Aegon Salud, ... MGC, HNA - Hermandad Arquitectos, Cigna Healthcare España, Generali Seguros, Clinicum Seguros, VidaCaixa, Allianz, Muface, CS24, Divina Pastora, PlusUltra Seguros Todas las aseguradoras
Carrer Pare Sallares 2, Sabadell 08201 Ver en Google Maps
Búsquedas relacionadas