Buscar en otras clínicas

¿Qué buscas?

Buscar otra especialidad

Sobre nosotros

CEMGINE es constitueix amb vocació de ser el primer referent de centre especialitzat d'Osona i Ripollès exclusivament en Ginecologia i Obstetrícia, amb l’objectiu de tenir cura de la salut de la dona en totes les etapes de la vida, oferint-li una atenció personalitzada, integral i eficient.

Conveni amb les principals mútues de salut.

CEMGINE i DEXEUS Dona sumen forces per potenciar l’atenció a la salut de la dona a la comarca d’Osona
Les dues entitats, especialitzades en ginecologia, obstetrícia i reproducció, han signat un acord de col·laboració.

• L’acord permetrà dur a terme el seguiment i l’assistència en parts d’alt risc, intervencions quirúrgiques ginecològiques complexes i tractaments de reproducció assistida.

• La iniciativa beneficiarà especialment la població femenina resident a Osona i altres comarques pròximes, com ara el Ripollès, el Berguedà i la Garrotxa.

• L’objectiu del conveni és sumar forces per donar resposta a la demanda d’una atenció altament especialitzada i més personalitzada en aquestes especialitats.
Leer más

Servicios

Especialistas

Opiniones sobre los especialistas (1)

Valoración global

    A
    Perfil verificado
    Míriam Roqueta Petit

    Em va atendre la psicòloga del centre. Una noia jove molt bé preparada, amb una gran sensibilitat, a la qual estic molt agraïda. Gràcies.

    Se ha producido un error, inténtalo de nuevo.

Contacto

Ronda Francesc Camprodon, 1, 3ª planta, Vic 08500 Ver en Google Maps
Adeslas, Sanitas, Mapfre, DKV Seguros, Asistencia Sanitaria Colegial, Caser, Fiatc, ... Agrupación Mutua, Axa, MGC, HNA - Hermandad Arquitectos, Cigna Healthcare España, Generali Seguros, Clinicum Seguros, Atlantida Médica, Mutua General de Seguros, GES Seguros, Allianz, RACC, Antares, Nectar, Mutua Manresana, Divina Pastora, PlusUltra Seguros, Aliança, Aegon Salud, Vital Seguro, Agrupación BankPyme, VidaCaixa, La Equitativa, AMSYR, Muface, Mugeju Todas las aseguradoras

Preguntas frecuentes

Búsquedas relacionadas