Buscar en otras clínicas

¿Qué buscas?

Buscar otra especialidad

Sobre nosotros

El Centre Mèdic Maragda va ser creat el 2004 amb l’objectiu de satisfer totes les necessitats a nivell de salut mental en un mateix espai. Des de llavors i durant 10 anys, el nostre equip de professionals està a la seva disposició. Cada un d’ells, des de la nostra perspectiva àrea d’especialització, oferim l’assessorament i les solucions més adequades per a cada persona.
Treballem de manera multidisciplinar, tant a nivell i extern, i som el centre de salut mental de referència de la comarca del Maresme. Ens caracteritzem per la nostra professionalitat i aportació de solucions individualitzades per a cada pacient. Per l’aplicació dels millors i més avançats tractaments psicològics i farmacològics. I per la nostra integritat moral i respecte a les persones.
Compromès amb la salut mental, el nostre projecte, des dels seus inicis, sempre s’ha esforçat en la recerca activa de les màximes atencions al pacient, sabent de la importància que té en sí donar prioritat a l'atenció però també a la comunicació amb al pacient, sent pilars de la nostra filosofia i del nostre ideari.
A partir d’aquestes premisses s’ha dissenyat un servei de salut mental especialitzat amb l’idea d’unir en un mateix espai a tots els professionals de l’àmbit de la salut.
 
Leer más
Detalles legales

Servicios

Especialistas

Opiniones sobre los especialistas (1)

Valoración global

    U
    Anais Martinez Terapia de Pareja

    Lo mejor:
    Atención y trato recibido

    Se ha producido un error, inténtalo de nuevo.

Contacto

SANT AGUSTI, 19, Mataró 08301 Ver en Google Maps
Adeslas, Sanitas, Asisa, Mapfre, DKV Seguros, Asistencia Sanitaria Colegial, Caser, ... Fiatc, Agrupación Mutua, Axa, MGC, HNA - Hermandad Arquitectos, Cigna Healthcare España, Generali Seguros, Clinicum Seguros, Allianz, Divina Pastora Todas las aseguradoras

Preguntas frecuentes

Búsquedas relacionadas