Sobre nosotros

Centre referent en Osteopatia al nostre país 1997 Joan Parera funda el Centre d’Osteopatia i Fisioteràpia amb l’objectiu d’introduir l’Osteopatia al nostre país. 1999 Primer centre a Terrassa i un dels primers de l’Estat espanyol on s’aplica com a única teràpia l’osteopatia. 2001 El Centre passa a denominar-se Centre d’Osteopatia Terrassa. 2003 Ampliació del Centre i consolidació de les especialitats osteopàtiques: Ginecologia i Obstertrícia, Pediatria i Esport. 2005 El nostre equip terapèutic entra a formar part de la coordinació i docència dels estudis universitaris d’Osteopatia de la FCS Blanquerna - Universitat Ramon Llull 2008 Inauguració de la nostra seu a l’Hospital de Terrassa, convertint-nos en pioners de la pràctica intrahospitalària de l’osteopatia al nostre país. 2014 Iniciem un procés d’investigació clínica, en col·laboració amb el Consorci Sanitari de Terrassa (CST), que ens fa ser un dels primers centres de recerca en el camp de l´osteopatia a Europa. 2015 Signem acords de col·laboració amb l´Institut d’Excel·lència en Ciències Médiques Aplicades de Terrassa (IECMAT) per participar en futures investigacions. 2016 El nostre director Joan Parera, després d’un llarg període en el camp de la investigació clínica, assoleix el grau de Doctor. 2017 Coincidint amb l’any del 20è aniversari, , hem creat les Unitats Especialitzades de Tractament (UET). Amb les UET realitzem un diagnòstic i tractament osteopàtic molt precís que ens permet obtenir els millors resultats en algunes de les afectacions més comuns. 2020 Per tal d’oferir una assistència encara més complerta, hem introduït altres teràpies complementaries (teràpia neural i acupuntura) , realitzades per metges especialistes.
Leer más
Equipamiento
 • Diatèrmia
 • Medestec
 • Indiba
Detalles legales

Opiniones sobre los especialistas de esta clínica (329)

Valoración global

 • Puntualidad
 • Atención
 • Instalaciones
  M
  Paciente verificado
  Cita reservada en Doctoralia
  Doctor: Marc Vilà Canals Fisioterapia con Indiba (45 min.)

  Tracte excel·lent, molt amable, molt professional: va explicant el que fa, per què ho fa, resultats esperats... N'estic molt contenta.

  R
  Paciente verificado
  Cita reservada en Doctoralia
  Doctor: Eric Louzao Pino Visitas sucesivas Osteopatía

  Todo muy bien. Eric un profesional excelente. Explicaciones detalladas y tratamiento estupendo. Gracias.

  M
  Paciente verificado
  Cita reservada en Doctoralia
  Doctor: Dr. Joan Parera Turull Visita de revisión

  Confiança plena em tot el que em diu. Eficàcia em el tractament, resultats immediats. Bon professional i excel·lent persona.

  M
  Paciente verificado
  Cita reservada en Doctoralia
  Doctor: Dr. Joan Parera Turull Visita de revisión

  Es molt bon professional. Soc de les primeres pacients i sempre l'he anat recomanant, encara ara. A mes a mes, te un bon equip.

  M
  Paciente verificado
  Cita reservada en Doctoralia
  Doctor: Silvia Ramirez Cadevall Urgencias médicas

  Fa molt temps que la Silvia em tracte i soc molt pesima en donar la meva opinio, perque tinc molt clar que les paraules que pugui utilitzar, quedaran molt curtes i no podran descriure la meva vivencia i experiencia amb la Silvia.
  Pero en aquestes altures, estic com "obligada"a fer una valoració, doncs la seva HUMANITAT , PROFESIONALITAT, VOCACIONALITAT, I PACIENCIA s'ho mereix.
  La meva valoracio es un 10 en tots els sentits i perque no hi ha mes.
  I aprofito per agraïr a tot l'equip, desde el Joan, pasant per la Miriam (que tambe m'han tractat durant uns bons anys i els valoro com la Silvia), la Bea, la Nuria, el Marc, l'Eric.
  I sense oblidar mai els dos sols de secretaries: la Montse i la Marta de tracte exquisit i excepcional que son el primer i gran suport que et trobes quan estas fotut. Donant-t'ho tot, per trobar sempre la millor solucio.
  Se ha producido un error, inténtalo de nuevo.

Contacto

Búsquedas relacionadas