Buscar en otras clínicas

¿Qué buscas?

Buscar otra especialidad

Sobre nosotros

Serveis Sanitaris Ianes S.L. és una empresa creada el 1995 amb seu a Barcelona, al carrer Muntaner 270 1º A i amb centres assistencials a Mataró i Terrassa.
Des dels seus inicis s’ha dedicat a l’estudi del peu i als tractaments podològics en tota la seva extensió patològica i ha anat progressant en quant a instal•lacions, tecnologia punta i equip professional.
Així, en els darrers anys, hem ampliat el nombre de professionals que atenen als nostres pacients, així com el nombre d'especialistes de diferents àrees de la salut que col·laboren amb el nostre projecte assistencial.
D’altra banda, la vocacionalitat vers el món esportiu, ens ha portat a especialitzar-nos en aquesta disciplina, sempre amb un afany de superació similar al que caracteritza a aquest col•lectiu.
Actualment creiem que estem en posició d’oferir un excel•lent servei d’atenció podològica, mèdica, nutricional i psicològica a tots aquells esportistes que confiïn en el nostre equip professional.
 
Leer más
Detalles legales

Servicios

Especialistas

Opiniones sobre los especialistas (2)

Valoración global

    P
    Serveis Sanitaris Ianes S.L.

    Lo mejor::
    los profesionales muy bien los dueños no

    Podría mejorar::
    lo primero quitar el numero de teléfono de pago para pedir hora eso nunca se a visto en una consulta medica , por lo tanto sera hará publicidad en todos los medios para que suspendan dicho numero de pago

    U
    Perfil verificado
    Prof. Sabrina Caamaño Delgado

    Profesional cercana , te ves desde fuera y mejoras tu dia a dia.

    Se ha producido un error, inténtalo de nuevo.

Contacto

TRAVESSERA DE GRÀCIA NUM 43 ENTRESOL, Barcelona 08021 Ver en Google Maps
Adeslas, Sanitas, Asisa, Mapfre, DKV Seguros, Asistencia Sanitaria Colegial, Caser, ... Fiatc, Agrupación Mutua, Axa, Aegon Salud, MGC, HNA - Hermandad Arquitectos, Cigna Healthcare España, Generali Seguros, Clinicum Seguros, Vital Seguro, AMSYR, Allianz, Antares, Sersanet, PlusUltra Seguros Todas las aseguradoras

Preguntas frecuentes

Búsquedas relacionadas