Servicios

Especialistas

Opiniones sobre los especialistas (13)

Valoración global

    J
    Perfil verificado
    Dra. Laura Marquès Martín Visita Dermatología

    Vergunyos! Tenia vista i quant estic alla la Senyora de recepció (si aixi se li pot dir) diu que no hem visiten que la Dra Laura li ha dit fa 20 minuts que se ne anava de urgencias i que tampoc hem vistia ningu… o sigui que es pensen que la gent tenim tot el nostre temps per anar fins alla espresament i que a sobre no et visiti ningu, hem sembla de vengonya. Se excusa diguen home amb 20 minuts no tinc temps de avisar… vinga va tens temps de sobre a part quedes mes bé avisan que no que la gent se et presenti alla i no els atengui ningu, treballo cara el public i amb cites i de sempre als llocs on he estat treballan automáticament quant pasa una cosa aixi el primer que fem es avisar de seguida a tothom i si no els aten una altre companya. I ja después de tot aixo tambe haig de dir que la primera visita amb la Laura que va visitar al meu fill va deixar molt que desitjar, ho va fer tot amb preses i va estar mes fora que a dins de la consulta. Evidentement que no tornare!!!!!

    M
    Dr. Enric Llistosella Llach Otro

    Tras visitar más de 10 dermatólogos durante un año y medio de pesadilla por un problema que nadie sabía que enfermedad era, tras interminables pruebas y equivocados diagnósticos, el doctor Llistosella en una sola consulta supo que era, me puso el tratamiento adecuado y desapareció mi enfermedad en una semana. La experiencia de este gran profesional me ha devuelto la vida.

    P
    Dr. Josep Maria Marques Garcia

    Lo mejor:
    Grande Sr. Josep Mª no puedo estar mas feliz con los resultados y con el trato recibido por usted y todo el personal del centro, son muy agradables y grandes profesionales.


    P
    Dr. Josep Maria Marques Garcia lunar-es,extirpar algun quiste, èczemas,

    Lo mejor:
    com dermatòleg i cirurgià és un crack ¡és un 10! sempre molt professional i eficient i com a persona sempre des de fa molts anys que m'ha visitat a mi i a la meva família, sempre ha estat molt correcte, amable, atent i amigable


    E
    Perfil verificado
    Dr. Josep Maria Marques Garcia

    Estoy encantada con los años que llevo visitándome con el doctor. Me ha solucionado con éxito, todos los problemas de piel, que son muchos. Es amable, atento y sabe lo que hace, Da gran seguridad como paciente visitarse con el. Es un buen cirujano!


    P
    Dr. Josep Maria Marques Garcia

    Despues de visitar varios dermatólogos sin resultado alguno fué el único que me trató hasta dar con el medicamento adecuado a mis brotes de acné.


    A
    Dr. Josep Maria Marques Garcia

    totalmente decepcionados, por el mal trato y la incompetencia del susodicho doctor garcia, nunca recomendaria a nadie visitar esta clinica!!


    P
    Dr. Josep Maria Marques Garcia

    Molt correcte i precìs,a mi particularment un 10 ......


    P
    Dr. Josep Maria Marques Garcia

    Tot molt bé, us el recomano!


    P
    Dr. Enric Llistosella Llach

    Em va solucionar un problema greu que altres dermatòlegs havien deixat per impossible. Excel·lent!


    Se ha producido un error, inténtalo de nuevo.

Contacto

Carrer del Riu Güell, 24, Girona 17005 Ver en Google Maps
Asisa, Fiatc

Preguntas frecuentes