Camins Logopèdia, Psicologia i Aprenentatge

Logopedia y logofoniatría, Psicología, Psicología infantil, Psicopedagogía

Número de Registro Sanitario: E08606909
(3 opiniones)

CAMINS és un equip humà apassionat per la seva feina. És la resposta a les necessitats que poden aparèixer en el desenvolupament dels nostres fills. CAMINS és qui resol els dubtes que sorgeixen en ... ver más

No descuides tu salud

Escoge la consulta online para empezar o continuar tu tratamiento sin salir de casa. Y, si lo necesitas, también puedes reservar una cita presencial.

¿Cómo funciona?

Datos de contacto

Consultas

Camins Logopèdia, Psicologia i Aprenentatge

Carrer de Bilbao 97

08005 , Barcelona , Barcelona

Datos de contacto
Pacientes privados (sin aseguradora)

Camins Logopèdia, Psicologia i Aprenentatge

Carrer de Bilbao 182

08020 , Barcelona , Barcelona

Datos de contacto
Pacientes privados (sin aseguradora)

Acerca de nosotros

CAMINS és un equip humà apassionat per la seva feina. És la resposta a les necessitats que poden aparèixer en el desenvolupament dels nostres fills.

CAMINS és qui resol els dubtes que sorgeixen en la criança dels primers anys i aquelles inquietuds de si “toca” o no “toca” una cosa o altra. Som qui donem eines per a fer-ho millor encara. Els qui acompanyem a aquells infants que es veuen desbordats per incomprensions.

Un espai per als qui se senten sols i per als qui se senten massa acompanyats; per a germans que no saben com comunicar-se amb els altres germans. També per a qui passa hores i hores fent de mestre del seu fill i creu que ja no el pot ajudar més, per a aquelles paraules que no sonen del tot bé per llengües fluixetes, per a qui no entén les matemàtiques i per a qui necessita empoderament per al guiatge dels seus fills.

L’espai on hi té cabuda l’emoció, la conducta, l’aprenentatge, l’articulació, la deglució, les pors, els trastorns específics, les relacions, les fites, l’escriptura, les habilitats socials, les rabietes, la lectura, la veu, el pautatge, guiatge i empoderament per a que pogueu desenvolupar portes enfora, el que junts anem construint des de dins.

El nostre objectiu és donar RESPOSTES i SOLUCIONS als nens, famílies i escoles que ho necessitin.

Vetllem pel benestar de tots aquests agents, i creiem que el treball entre tots, dóna millors resultats que no de forma individual. És per això que considerem que escola, família, serveis, nen i nosaltres, hem de girar en la mateixa direcció. El nostre equip és apassionat, jove i a l’última respecte avenços científics i evolució en els treballs i tractaments. Som psicòlegs sanitaris, logopedes clínics i educatius, mestres, pedagogs i psicopedagogs.

El nostre tarannà és proper, professional i implicat en fer que l’aprenentatge i evolució de cada infant funcioni correctament i assolim els objectius que marquem des d’un inici.

Per a això, analitzem acuradament cada cas de forma multidisciplinar, per aportar les solucions i traçar el camí més adequat per a cada família i infant.

"Camins és la materialització d'un somni, la culminació d'un projecte i un repte constant i permanent per assolir l'excel·lència en la tasca que porta a terme.

Maria, Directora de Camins.

Enfermedades tratadas

 • Trastorno del lenguaje expresivo
 • El tartamudeo y los niños
 • Autismo
 • Dislexia
 • Trastornos del habla
 • Dislalia
 • Trastorno del desarrollo de la lectura
 • Trastorno específico del lenguaje
 • Tartamudez
 • Trastornos del lenguaje
 • Trastorno fonológico
 • Afasia
ver más

Redes sociales

Instalaciones más cercanas

Opiniones sobre los especialistas de esta clínica

Valoración global

 • Puntualidad
 • Atención
 • Instalaciones
  P
  Doctor: Maria Camarero Pallí Diagnòstic dislèxia

  Lo mejor:
  la professionalitat i tranquilitat que transmet a les famílies. Suport incondicional, seguretat, confiança.....vocacional

  Maria Camarero Pallí

  Moltes gràcies!


  U
  Doctor: Maria Camarero Pallí Dislexia

  Lo mejor:
  Ha millorat molt.

  Maria Camarero Pallí

  Moltes gràcies! D'això es tracta, d'anar millorant... :)


  P
  Doctor: Maria Camarero Pallí Retard en el llenguatge

  Lo mejor:
  El centre, tot nou i modern. Entra tot pels ulls. La Maria molt atenta, professional i ens va donar moltes sol·lucions. A l'escola també, molt coordinada amb tothom. Recomanable.

  Maria Camarero Pallí

  Gràcies!


  Se ha producido un error, inténtalo de nuevo.

Búsquedas relacionadas