Servicios

Los precios son para pacientes sin aseguradora

Sobre nosotros

A l’Espai Dental Miptu tenim un propòsit
Estar al capdavant dels últims avenços tecnològics i terapèutics per oferir sempre les millors solucions en la seva salut i estètica dental.
La teva confiança és essencial per a nosaltres, per això et facilitarem sempre la informació més complerta i detallada així com una planificació del teu tractament totalment personalitzada.
Disposem d’un equip mèdic multidisclinar amb gran experiència que cobreix totes les especialitats odontològiques per a tots els membres de la vostra família.
A Miptu primer t’escoltarem, després estudiarem el teu cas i finalment farem un diagnòstic integral i et proporcionarem les millors opcions de tractament.

L' ODONTOLOGIA MÍNIMAMENT INVASIVA 
Ès una tendència a desenvolupar tècniques i tractaments cada més respectuosos i conservadors amb la biologia i els teixits propis. Nosaltres et proposem una solució que respecti la salut, la funció i l’estètica dels teixits orals preservant la major quantitat d’estructura biològica.

La nostra raó de ser és que tots els nostres pacients gaudeixin d’una boca sana, d’un somriure perfecte i que revisin periòdicament la seva salut dental.
Leer más

Consulta

Miptu Espai dental
C/ Indústria, 1, Sabadell 08202
Miptu Espai dental logo

Especialistas

Preguntas frecuentes