A la Unitat de Veu ens ocupem de la rehabilitació de la Veu en qualsevol de les seves manifestacions, ja siguin funcionals com orgàniques, i en totes les edats. Estem preparats i tenim experiencia tam... ver más

Datos de contacto

Consultas

Unitat de Veu de L'Escola de Patologia del Llenguatge

Escola de Patologia del Llenguatge (EPL). Sant Antoni Maria Claret, 167, Pavelló Santa Victòria. N. 24. Planta baixa (en, Gràcia

08023, Barcelona, Barcelona

Datos de contacto

Acerca de nosotros

A la Unitat de Veu ens ocupem de la rehabilitació de la Veu en qualsevol de les seves manifestacions, ja siguin funcionals com orgàniques, i en totes les edats. Estem preparats i tenim experiencia també en rehabilitació en casos de Laringectomia, tant entrenant la veu esofágica com l'ús de la pròtesi fonatòria. També tractem trastorns de la deglució (Disfagia).
A més de l'activitat clínica terapéutica, d'atenció directa al pacient, fem assessoria a altres professionals logopedes i impartim cursos d'educació vocal a col·lectius (Mestres, advocats, telemàrqueting, personal d'atenció al públic...).

Enfermedades tratadas

 • Parálisis de las cuerdas vocales
 • Trastornos de la voz
 • Disfagia (Trastornos de la deglución)

Instalaciones más cercanas

Opiniones sobre los especialistas de esta clínica

 • Andreu Sauca i Balart

  Logopeda, Dr.

  • S
   Cita reservada en Doctoralia
   Localización: Consulta privadaServicio: Logopèdia- sonido rr niño 7 anyos

   Trato excelente, mucha experiència, gran professionalidad y extraordinaria eficiència. Despues de ver a varios logopedas sin el mas mínimo progreso, el Dr Sauca solució el problema en solo 4 sesiones. Moltes gràcies Dr Sauca!

  • U
   Localización: Centre GammaServicio: Logopedia

   Lo mejor:
   Un trato muy especial .
   Su forma de trabajar con los niños es impresionante.

   Participan los padres.

  Muestra todas las opiniones de pacientes (9)