Angels Ordas Roncales, Homeópata Terrassa

Dra. Angels Ordas Roncales

Guardar

Homeópata , Médico general ver más

Núm. Colegiado: 21508
4 opiniones

Guardar

Tiempo de respuesta aproximado:

No descuides tu salud

Escoge la consulta online para empezar o continuar tu tratamiento sin salir de casa. Y, si lo necesitas, también puedes reservar una cita presencial.

Mostrar especialistas ¿Cómo funciona?

Consultas (2)

Este especialista no ofrece reserva online en esta dirección

¿Este especialista no dispone de la información que necesitas?

Mostrar otros homeópatas cerca de mí
c/ La Rasa 52, 2º, Terrassa
Consultorio privado

Este especialista no ofrece reserva online en esta dirección

¿Este especialista no dispone de la información que necesitas?

Mostrar otros homeópatas cerca de mí

Experiencia

Enfermedades tratadas

Mostrar más enfermedades

Servicios y precios

Los precios son para pacientes sin aseguradora

c/ La Rasa 52, Terrassa

Centre de Medicina Homeopatica Terrassa


c/ La Rasa 52, 2º, Terrassa

Consultorio privadoc/ La Rasa 52, Terrassa

Centre de Medicina Homeopatica Terrassa


c/ La Rasa 52, 2º, Terrassa

Consultorio privado

4 opiniones de pacientes

Valoración global

  • Puntualidad
  • Atención
  • Instalaciones
Todas las opiniones son importantes, por este motivo, los especialistas no pueden pagar para modificar o eliminar opiniones. Saber más.
C
Paciente verificado
Localización: Consultorio privado

Em dic Mercè, tinc 56 anys i sóc mestra. Des de fa 8 anys i mig que he confiat la meva salut a aquesta doctora. Durant aquest temps he anat a la consulta per aquests motius:

.Intestí irritable; periodes d'estrenyiment i de diarrees, dolor agut durant el temps d'afectació. Prenc l'homeopatia, amb complement de probiòtics i recupero la salut intestinal en dos, tres dies.
. Grip, i encostipats, mal de coll, faringitis i algun episodi de otitis. Aquesta ha estat la malaltia més habitual, comprovant amb sorpresa com tenint febre i sense prendre antibiòtic i prenent homeopatia, al cap d'un dia, l'estat general millora de forma ostensible amb la gran tranquil.litat de saber, per experiència, que no hauré d'agafar la baixa, podent fer vida normal prenent l'homeopatia.
.Còlic nefrític Gràcies a la homeopatia vaig poder expulsar "l'arenilla", va desaparèixer el dolor en qüestió d'hores, sense prendre l'antibiòtic que em van receptar a urgències.
. Caiguda amb afectació de dolor agut a la zona lumbar i al coxis. Vaig prendre l'homeopatia que em va receptar i el dia següent ja no tenia dolor. Podent caminar i fer vida normal.

Un altre apartat relevant és que després d'haver patit la pèrdua del meu company, la doctora durant aquests 8 anys, a més de tenir cura de les malalties físiques, ha realitzat, jo dic "una psicoteràpia" perquè en les visites del que jo més parlava era del meu company i de l'afectació de la seva pèrdua. Visites llargues de com a mínim una hora, on ella escoltava i analitzava tot el que li deia sense interferir en el meu discurs, acabava, modificant o no la homeopatia i jo seguia tot el que em deia al peu de la ratlla. Bé ha passat que no he agafat cap depressió, he pogut anar a treballar, estar amb activitat i, a poc a poc, recuperar la vida social amb els altres.
Pel que fa el tracte, destaco el rigor científic amb el que exerceix la seva professió de metgessa. Parlo de rigor científic perquè sap el que fa i el que convé fer i els resultats estàn a la vista. La diagnòsi és sempre provisional, adeqüant-se a l'evolució psicofísica del pacient, ajustant el màxim possible el tractament a les necessitats, per a avançar el màxim i sense perdre temps, donat que el que es busca és millorar la salut de forma integral, que el cos s'enforteixi, guanyi amb defenses i no es posi malalt.

Per acabar, només dir que no podria haver-hi una relació metge-pacient d'aquestes característiques si al darrera no hi haguès un tracte humà excel.lent.

En la mateixa consulta treballa el seu marit, doctor Albert Espín, que em consta que és un dels Metges Homeópatas més experimentat i reconegut del país. Acreditació formativa científica en aquesta disciplina.

La medicina homeopàtica hauria de forma part del Sistema Sanitari Públic com ja existeix, i des de fa temps en altres països europeus . La mentida, la demagogia, de descalificar-la, només respon a interessos econòmics. Farmacèutiques... Es fa mal a la salut pública com a bé comú de tots. Aquesta informació hauria de ser de domini públic.

Gràcies!

M
Paciente verificado
Localización: Centre de Medicina Homeopatica Terrassa

Acudí a este centro médico cuando a mi hijo después de la vacunación comenzó a padecer una dermatitis atópica muy severa. Desde la medicina oficial la única solución que me daban era corticoide, el cual aparte de los efectos secundarios que produce no arreglaba el problema. Desde entonces hasta ahora la homeopatía a sido la única medicina que le damos. Fuera del gran timo de las farmacéuticas, cuidamos de nuestra salud sin secuelas ni adicciones.

M
Paciente verificado
Localización: Consultorio privado jaquecas

Estoy muy contenta porque enseguida he notado mejoria, la medicacion es muy barata , lo recomiendo a todos
Montse

P
Localización: Consultorio privado

Podría mejorar:
muy buen trato. Una excelente professional

Se ha producido un error, inténtalo de nuevo.

Experiencia

Enfermedades tratadas

Mostrar más enfermedades

Búsquedas relacionadas