Centre Medic Ginkgo Lloret

Acupuntura, Homeopatía, Medicina familiar y comunitaria

Número de Registro Sanitario: P-11019

El Centre Mèdic Ginkgo Lloret, és troba a Lloret de Mar, al barri del Rieral. És un centre creat l'any 2010 per la Dra. Araceli Pena i Sanz, Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Centr... ver más

Datos de contacto

Consultas

Centre Medic Ginkgo Lloret

JOSEP PLA I CASADEVALL 34 BAIXOS, Rieral

17310, Lloret de Mar, Girona

Datos de contacto
Atiende:
Pacientes con aseguradora médica y pacientes privados (sin aseguradora)

Acerca de nosotros

El Centre Mèdic Ginkgo Lloret, és troba a Lloret de Mar, al barri del Rieral.
És un centre creat l'any 2010 per la Dra. Araceli Pena i Sanz, Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Central de Barcelona , Homeopata i Màster en Medicina Tradicional Xina, Acupuntura i Moxibustió també per la Universitat Central de Barcelona.
Al Centre Mèdic Ginkgo Lloret sabem que la medicina convencional ha tingut en els últims anys un desenvolupament espectacular, sobretot, als camps de la cirurgia i els tractaments de les malalties agudes però, desgraciadament, no ha progressat gaire en el tractament de les malalties cròniques i degeneratives, amb un dèficit important en la relació metge pacient que ens ha portat a tenir una medicina en gran part deshumanitzada.
Volem integrar el coneixement científic del metge actual amb l'alimentació, la homeopatia i les teràpies mil·lenàries d'acupuntura i moxibustió aixi com les modernes tecniques de Homeosiniatria i medicina biorreguladora. 

Enfermedades tratadas

  • Alergias
  • Cefalea (dolor de cabeza)

Instalaciones más cercanas

Búsquedas relacionadas