Buscar en otras clínicas

¿Qué buscas?

Buscar otra especialidad

Servicios

Los precios son para pacientes sin aseguradora

Sobre nosotros

Ver más

Consulta

Gabinet Psicologic Romeu
C/ Cremat, 24,, Terrassa 08221
Gabinet Psicologic Romeu logo
Aseguradoras
Agrupación Mutua, MGC, HNA - Hermandad Arquitectos

Especialistas

Opiniones sobre los especialistas (3)

Valoración global

  S
  Santiago Romeu Andrés Otro

  Mi experiencia es la siguiente, por temas relacionados con mi hijo que sufrio bullying encontré este gabinete, el tema de mi hijo era bastante complicado pero sin duda alguna estuvieron a la altura y le ayudaron muchísimo y a mi también como ya saben este tipo de cosas no son gratis, pero me lo pusieron muy fácil, también llevo a otro de mis hijos por otro tema y la verdad estoy super contenta en resumen llevo siendo clienta de ellos hace mas de tres años y para mi son super humanos todo el equipo desde rosa la secretaria a todos los terapeutas, siempre estaré agradecida a todo el equipo.

  G
  Laura Labernia Peralejo Otro

  Dieta personalitzada, té present els teus gustos, un tracte inmillorable i professional.100% recomanable.

  M
  Perfil verificado
  Santiago Romeu Andrés Depresio severa aguda (diagnosticada)

  Vaig anar a la consulta del dr. Romeu durant 6 mesos, no em va ajudar gaire, la veritat, poc dinàmic, sempre les mateixes preguntes, semblava que només volgués que anessin passant les visites per cobrar,
  un dia que jo estava molt malament varem fer una sessió per telefon, primer em va trucar ell a mi, al cap d´una estona vam penjar i vaig trucar jo, quan vaig tornar presencialment a la consulta em va cobrar la sessió per telefon com si fos una visita normal.
  i recordo molts detalls que a poc a poc m´han vingut a la memoria i que no em van agradar.
  Francament, no hi tornaria.
  Moltes gràcies

  Santiago Romeu Andrés

  Apreciada,

  Lamento no poder adreçar-me a vostè personalment, ja que no recordo quin és el seu cas ni la puc reconèixer només pel seu nom.

  Només comentar-li que em sap realment greu que tingués aquesta mala experiència terapèutica en el nostre Centre, on sempre intentem ajudar professionalment a tots els nostres pacients.

  Ens comenta que les sessions li van semblar poc dinàmiques. En el meu cas estic especialitzat en Teràpia Cognitiva, on es tracta que el pacient treballi amb els seus propis esquemes cognitius -forma de pensar habitual-, i això requereix "fer deures" fora a casa, no només

  Se ha producido un error, inténtalo de nuevo.

Preguntas frecuentes