CEMGINE es constitueix amb vocació de ser el primer referent de centre especialitzat d'Osona i Ripollès exclusivament en Ginecologia i Obstetrícia, amb l’objectiu de tenir cura de la salut de la dona ... ver más

Datos de contacto

Consultas

CEMGINE

Ronda Francesc Camprodon, 1, 3ª planta

08500 , Vic , Barcelona

Datos de contacto

Acerca de nosotros

CEMGINE es constitueix amb vocació de ser el primer referent de centre especialitzat d'Osona i Ripollès exclusivament en Ginecologia i Obstetrícia, amb l’objectiu de tenir cura de la salut de la dona en totes les etapes de la vida, oferint-li una atenció personalitzada, integral i eficient.

Conveni amb les principals mútues de salut.

CEMGINE i DEXEUS Dona sumen forces per potenciar l’atenció a la salut de la dona a la comarca d’Osona
Les dues entitats, especialitzades en ginecologia, obstetrícia i reproducció, han signat un acord de col·laboració.

• L’acord permetrà dur a terme el seguiment i l’assistència en parts d’alt risc, intervencions quirúrgiques ginecològiques complexes i tractaments de reproducció assistida.

• La iniciativa beneficiarà especialment la població femenina resident a Osona i altres comarques pròximes, com ara el Ripollès, el Berguedà i la Garrotxa.

• L’objectiu del conveni és sumar forces per donar resposta a la demanda d’una atenció altament especialitzada i més personalitzada en aquestes especialitats.

Instalaciones más cercanas

Opiniones sobre los especialistas de esta clínica

5

Valoración global
1 opinión

 • Puntualidad
 • Atención
 • Instalaciones
  A
  Paciente verificado
  Doctor: Míriam Roqueta Petit

  Em va atendre la psicòloga del centre. Una noia jove molt bé preparada, amb una gran sensibilitat, a la qual estic molt agraïda. Gràcies.


  Se ha producido un error, inténtalo de nuevo.