CEMGINE es constitueix amb vocació de ser el primer referent de centre especialitzat d'Osona i Ripollès exclusivament en Ginecologia i Obstetrícia, amb l’objectiu de tenir cura de la salut de la dona ... ver más

No descuides tu salud

Escoge la consulta online para empezar o continuar tu tratamiento sin salir de casa. Y, si lo necesitas, también puedes reservar una cita presencial.

¿Cómo funciona?

Datos de contacto

Consultas

CEMGINE

Ronda Francesc Camprodon, 1, 3ª planta

08500 , Vic , Barcelona

Datos de contacto

Acerca de nosotros

CEMGINE es constitueix amb vocació de ser el primer referent de centre especialitzat d'Osona i Ripollès exclusivament en Ginecologia i Obstetrícia, amb l’objectiu de tenir cura de la salut de la dona en totes les etapes de la vida, oferint-li una atenció personalitzada, integral i eficient.

Conveni amb les principals mútues de salut.

CEMGINE i DEXEUS Dona sumen forces per potenciar l’atenció a la salut de la dona a la comarca d’Osona
Les dues entitats, especialitzades en ginecologia, obstetrícia i reproducció, han signat un acord de col·laboració.

• L’acord permetrà dur a terme el seguiment i l’assistència en parts d’alt risc, intervencions quirúrgiques ginecològiques complexes i tractaments de reproducció assistida.

• La iniciativa beneficiarà especialment la població femenina resident a Osona i altres comarques pròximes, com ara el Ripollès, el Berguedà i la Garrotxa.

• L’objectiu del conveni és sumar forces per donar resposta a la demanda d’una atenció altament especialitzada i més personalitzada en aquestes especialitats.

Instalaciones más cercanas

Opiniones sobre los especialistas de esta clínica

Valoración global

 • Puntualidad
 • Atención
 • Instalaciones
  A
  Paciente verificado
  Doctor: Míriam Roqueta Petit

  Em va atendre la psicòloga del centre. Una noia jove molt bé preparada, amb una gran sensibilitat, a la qual estic molt agraïda. Gràcies.

  Se ha producido un error, inténtalo de nuevo.

Búsquedas relacionadas